Trond Håvelsrud

Hvem er denne mannen?

I år er vi så heldige å ha Trond Håvelsrud som sikkerhetsansvarlig for festivalområdet.

Trond er en mann med mange talent og enda flere prosjekt. Foruten å være daglig leder i Sjøhaug Byggservice, som tar på seg byggeoppdrag på de mest fjerntliggende plasser her på Svalbvard, jobber han også som slukkeleder i Longyearbyen brann og redning. Når han ikke er på jobb kan han dukke opp på de rareste steder rundt om på øya bak en varm grill. Han er trolig den eneste på festivalen som ikke kan gå på ski, men han er ikke så verst på truger.

Trond Håvelsrud

Trond har i en årrekke vært sikkerhetsansvarlig for Camp Svalbard, et arrangement for ungdom i Longyearbyen, som hver høst arrangeres på forskjellige steder i Isfjorden. Dette gir han en unik kompetanse i hvordan å koordinere sikkerheten blant mange mennesker ute i felt og han har ingen problem med å avvæpne verken Sysselmann eller prest om nødvendig.

Bøtter fungerar bra mot rødnebbterner

Bli ikke skremt av korte, myndige svar fra Trond, for plutselig blir det lun latter og gitarspill.