Rabatter på klær og sportsutstyr hos Arctica til alle festivaldeltagere

Arctica er vår samarbeidspartner for klær og sportsutstyr, og holder til i Lompensenteret i Longyearbyen. I forbindelse med Toppturfestivalen Svalbard gir Arctica gode tilbud og rabatter til alle festivaldeltagere. Her kan du handle det du trenger før vi drar ut med båt til festivalområdet. Det er også verdt å merke seg at Svalbard er moms fri sone, så utgangspunktet er at alt opprinnelig er 20% billigere enn på fastlandet. På toppen av dette igjen gir Arctica gode tilbud og rabatter i butikken.

Følgende rabatter og tilbud gjelder for deltagere på TFS 2019:

  • Alt av tekstiler 15%
  • Alt av bagger/sekker 20%
  • Mountain House turmat 20%
  • Eget salgsstativ 50%

arctica_150x75

Tlf: 79 02 11 22
Mail: svalbard@arctica.no